Fotooppdrag
Fotooppdrag
Kjøp av bilder
Kjøp av bilder
Eventer
Eventer
Redigering
Redigering
Illustrasjoner/design
Illustrasjoner/design
Fotooppdrag
FotooppdragJeg har mulighet til å ta på meg mindre oppdrag som f.eks fotografering av barn eller dyr.Pris for første time er 250kr, deretter følger en pris på 100kr per halvtime. For hver time får du 10 ferdigredigerte bilder fra shooten i lavoppløsning. Ønskes det flere bilder utenom dette vil prisen være 30 kr pr bilde. Det er også mulig å kjøpe bildene digitalt i høyoppløsning utenfor prisen.Jeg kan også tilby skreddersydde pakker ved spesielle anledninger.
Kjøp av bilder
Kjøp av bilderDet er mulig å få kjøpt enkeltbilder fra hjemmesiden printet på høykvalitetes fotopapir i glossy, semi-gloss eller matt finish. Prisene vil variere etter kvantum og type fotopapir.Jeg er også behjelpelig med å skaffe andre fotoproduker som f.eks lerret, plakat eller print på akryl. Prisen settes etter produksjonsprisen + en sum for selve bildet.Størrelser/type som kan printes på dagen:10x15cm glossy A4 glossy (premium eller økonomi)A3 glossy
Eventer
EventerI noen tilfeller stiller jeg opp på eventer, slik som Vågå Iceway. Til nå har jeg solgt bildene i full oppløsning, men fra og med 2019 vil jeg endre på prisene. Bilder med logo i lavoppløsning: 0,-Bilder uten logo i lavoppløsning: 25kr pr/stkBilder i høyoppløsning for print: SpørBilder i lav oppløsning kan fint brukes på facebook, instagram, o.l. men kan ikke printes. Jeg gjør dette frivillig, og det kan ligger flere timer redigering bak hver bil, derfor har jeg valgt å gjøre det slik.
Redigering
RedigeringDet er ikke alltid det er nødvendig med en hel shoot, og noen ganger er det nok å piffe opp det materialet man alt har. Gamle bilder med gode minner kan ikke erstattes, men det er derimot mulig å gi de nytt liv i form av enkel redigering som vist i eksempelet over.Enkel redigering innebærer blant annet justering av lys, skygge, kontraster, skarphet, hvitbalanse og fargemeting. Fjerning av forstyrrende elementer i bakgrunnen og/eller kraftig manipulering anses som tidskrevende redigering.Prisen vil variere ut i fra mengden arbeid og antall bilder, men prisen vil ligge på 10-75kr pr/stk.
Illustrasjoner/design
Illustrasjoner/designHeadere/bannere til sider som f.eks youtube, blogg og facebook. Enkle logoer til hobby.
info
prev / next