Informasjon

Tidligere har jeg fotografert brudepar, konfirmanter, dyr, barn, ungdom, voksne og eldre i ulike settinger. Jeg gjør det jeg kan for at du skal bli fornøyd som kunde. Og for at du skal bli fornøyd, kreves det litt planlegging før shooten finner sted. Du bestemmer selv hvordan selve seansen skal foregå, hvor det skal skje og hvor lenge det skal vare. Hvis du vil kan jeg også komme med tips og idéer. Det viktigste er at du får de bildene du ønsker, og jeg retter meg gjerne etter dine ønsker rundt shooten!

Jeg kan ta på meg oppdrag innen portettbilder, konfirmasjon, baby- og familiefotografering, eller hva du enn måtte ønske. Ved spesielle anledninger kan jeg skreddersy fotopakker med flere bilder og annen timepris, alt etter behov. 

 

Priser

Pris for første time er 250kr*. 
Deretter følger en pris på 100kr pr halvtime. 
*10 av de beste bildene er inkludert i prisen. Og vil sendes digitalt.
Ønskes det flere ferdigredigerte bilder enn de som er inkludert i prisen kommer det et tillegg på 30kr pr bilde, eventuell utskrift kommer i tillegg.

Fra 2017 er det mulighet for å kjøpe enkeltbilder fra shooten og galleriet skrevet ut på høykvalitetes fotoparpir. Jeg kan skrive ut på glossy, semi-gloss eller matt fotopapir. Prisene vil variere etter kvantum og type fotopapir. 

10 x 15 - 69kr
A4 - 129kr
A3 - 159kr
Digital fil uten logo: 50kr

Mer spesifisert pristabell kommer..