Lise Duun
_MG_5651.jpg

Om LJD

Om

Mitt navn er Lise Johanna Duun og jeg er en 24 år gammel fotoentusiast som er stasjonert i Vågå, Oppland. Interessen for fotografi blomstret da jeg kjøpte mitt første DSLR i 2009, og siden da har jeg fotografert aktivt på hobbybasis.

Fotografi har fungert som terapi for meg i flere år, og det har gitt meg muligheten til å uttrykke meg i perioder hvor jeg ikke har klart å bruke ord, eller klart å uttrykke meg på samme måte som andre vanligvis klarer.

Det jeg har interessert meg mest for opp gjennom årene, er uten tvil det å fange detaljene folk flest ikke legger merke til i naturen. I tillegg til å betrakte konturene i vakre landskap og fange bevegelsene til ulike dyr, og da spesielt hester. I 2017 fikk jeg også øynene opp for portrettfotografi som nå har blitt det jeg trives best med.

Jeg anser meg selv som en enkel hobbyfotograf, og benytter meg gjerne av elementene naturen har å by på mens jeg fotograferer. Gjennom denne siden vil jeg vise at man kan få gode resultater selv uten profesjonelt studioutstyr.

 

Info


Utstyret

Canon EOS 7D Mark II
Canon 70-200mm f2.8L
Sigma 35mm ART f1.4
Canon 10-20mm f3.5

Hverdagsfoto

Canon EOS M6
Canon EF-M 15-45mm

Analogt

Topcon IC-1
Topcor 50mm & 135mm

Yashica FX-2
Yashica 55mm
Soligor 70-15mm & 2x tele coverter

Voigtländer Vito B
Zeiss Ikon Contina
Kodak Instamatic

Instagram